Interiør livet ut

Interiørene vi lager skal være vakre, solide og funksjonelle. De skal kunne holde i generasjoner, og tåle variert og hard bruk.

IngerMarieGrini_Lobos_14245-uai-1280x1706

Tilpassede løsninger

Vi tilbyr skreddersydde hyller og skap i ønsket materiale, slik at du kan få et interiør som er helt unikt og tilpasset dine behov. Opplev eierskap til det ferdige resultatet med våre tilpassede løsninger.

Mer om tilpassede løsninger

Baderom

Vi bygger hele baderomsløsninger. Her kan man få et vakkert, spesialtilpasset bad i materialer som tåler å bli utsatt for fuktighet. Et Hamran-bad vil holde i mange år.

Mer om baderom

crop_IngerMarieGrini_Kragero_63B7128

Vi tilbyr løsninger til entré, gang, stue, soverom og mer.
Kontakt oss for å starte ditt prosjekt.

Møbler

Hamran tilbyr spesialtilpassede møbler i tre, som benker, bord og mer. Våre dyktige håndverkere kan løse selv de mest komplekse utfordringene. I tillegg til våre tilpassede løsninger, tilbyr vi også en rekke ferdige møbler fra våre kolleksjoner.

Se møbler

crop_IngerMarieGrini_CamillaColletsvei_5226_2

Start ditt interiørprosjekt

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med å skape et varig og personlig interiør. Vi tar oss god tid til å lytte til dine behov og ønsker, og sammen finner vi den beste løsningen for deg. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.