Møbler

Spesialtilpassede møbler i tre, som benker, bord og annet. Våre håndverkere kan løse komplekse utfordringer og vi tilbyr også ferdige møbler fra våre kolleksjoner.

moebler/hero moebler
moebler/gang

Vi produserer møbler som varer lenge, og som kan arves i generasjoner. Samtidig er vi bevisste på å minimere vår miljøpåvirkning, både i produksjon og transport. Vi har også et utvalg av ferdige møbler i våre kolleksjoner som er tilgjengelige for kjøp. Disse møblene er laget med samme kvalitet og oppmerksomhet på detaljer som våre skreddersydde løsninger. De er designet for å være både funksjonelle og vakre, og vil passe inn i en rekke forskjellige interiørstiler. Enten du leter etter en benk, et bord eller noe helt annet, vil våre møbler tilføre varme og karakter til ethvert rom.

Møbler fra våre kolleksjoner

 • U01 - Stol

  U01 - Stol

 • U02 - Benk

  U02 - Benk

 • U03 - Rundt bord

  U03 - Rundt bord

 • IngerMarieGrini_BoBedre_Under_63B8883 IngerMarieGrini_BoBedreNorge_Under_63B8690_2

  U04 - Avlangt bord

Spesialtilpassede møbler?

Har du spørsmål, ønsker å bestille spesialtilpassede møbler eller utforske vårt utvalg av ferdige møbler? Vi er her for å hjelpe deg. Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor, og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig. Vårt team av dedikerte håndverkere ser frem til å lage møbler som oppfyller dine unike behov og ønsker. Ta kontakt i dag for å begynne å skape det perfekte møbelet for deg!