Baderom

Vi bygger hele baderomsløsninger. Her kan man få et vakkert, spesialtilpasset bad i materialer som tåler å bli utsatt for fuktighet. Et Hamran-bad vil holde i mange år.

baderom/hero baderom
interioer/baderom stol

Vi bygger hele baderomsløsninger, og vi legger vekt på bærekraftige materialvalg og produksjonsmetoder. Vårt mål er å skape et vakkert, spesialtilpasset bad som tåler å bli utsatt for fuktighet, samtidig som det har minimal påvirkning på miljøet. Vi bruker materialer som er fornybare eller resirkulerbare, og vi velger leverandører som har et sterkt fokus på bærekraft. Vi er opptatt av at våre produkter skal vare lenge og tåle daglig bruk over mange år, både funksjonelt og estetisk. Et Hamran-bad er ikke bare vakkert og spesialtilpasset, men også en bærekraftig investering for fremtiden.

Kontakt oss om baderom

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med å skape et varig og personlig interiør. Vi tar oss god tid til å lytte til dine behov og ønsker, og sammen finner vi den beste løsningen for deg. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

Kontakt oss

Flyttbar

Skreddersydd eleganse

Når du velger et baderom fra Hamran, får du en skreddersydd løsning som kombinerer funksjonalitet og eleganse. Våre erfarne designere og håndverkere jobber tett med deg for å forstå dine behov, preferanser og stil. Resultatet er et baderom som er nøye tilpasset dine ønsker og som gjenspeiler din personlige stil. Med bruk av holdbare materialer og tidløs design, kan du være trygg på at baderommet vil forbli vakkert og funksjonelt i mange år fremover.

Form og funksjon

Holdbarhet og kvalitet

Hos Hamran legger vi stor vekt på å bruke materialer av høy kvalitet som er egnet for fuktige omgivelser. Vi velger nøye ut materialer som tåler fuktighet og slitasje, slik at baderommet ditt forblir i god stand over tid. Våre dyktige håndverkere sørger for at alle detaljer er nøye utført, fra installasjon av sanitærutstyr til flislegging og finish. Du kan være trygg på at baderommet fra Hamran er bygget for å vare, og at kvaliteten er i fokus gjennom hele prosessen.

modul kjoekken/tools and other stuff drawer

Funksjonalitet og smarte løsninger

Et baderom skal ikke bare være estetisk tiltalende, men også funksjonelt og praktisk. Hos Hamran tar vi hensyn til dine daglige rutiner og behov når vi designer baderommet. Vi integrerer smarte løsninger og innovative funksjoner som gjør din hverdag enklere og mer komfortabel. Enten det er oppbevaringsløsninger, belysning, dusj- eller badekaralternativer, sørger vi for at baderommet er tilpasset dine behov og gir en optimal brukeropplevelse.