Sanke

Med «Sanke» kjøkkenkolleksjon tar vi på Hamran ett skritt tilbake og to skritt fram. I samarbeid med designer Andreas Engesvik har vi utviklet et kjøkken som er lett – både i vekt, uttrykk og klimamessig fotavtrykk.

Produkter (3)

Se i nettbutikk
{{value.alt|default:value.image.title}}

Kjøkkenet er også enkelt å sette opp, og er spesielt egnet for hytter og fritidsboliger, hvor det ofte kan være vrient å komme til med tyngre trekonstruksjoner.

"Sanke" kan man ta med i båten og få opp selv på noen timer. Det er fleksibelt. Det er uproblematisk å flytte på hvis behovet melder seg.

  • IngerMarieGrini_Engesvik_Sogne_1544_web
  • IngerMarieGrini_Engesvik_Sogne_1276_crop_web
  • IngerMarieGrini_Engesvik_Sogne_1307_web
{{value.alt|default:value.image.title}}

Presis enkelhet

Før kjøkken-løsninger ble standardiserte, bygget man det man hadde behov for med de materialene man hadde for hånd. Slik også her: Som med de øvrige tingene Hamran lager, er «Sanke» bygget med sørlandsk tre – furu i dette tilfellet – og med et spesielt blikk for detaljene.

For når man produserer et kjøkken med treskinner i skuffene, må arbeidet være presist utført.

Vi har i tillegg utfordret oss selv til å bruke et minimum av materialer. Den åpne konstruksjonen – en matrise med vertikale bukker – gjør at ingenting er skjult. Vi kan vise hva vi har gjort. Og det er sånn vi liker å ha det.

{{value.alt|default:value.image.title}}

Tilbake til framtiden

Et vakkert, norskbygget kjøkken i heltre, en god kniv, en holdbar stekepanne og noen solide gryter – det er ikke så mye som skal til. Vi på Hamran ønsker å fremme en ny produksjons- og håndverkskultur hvor gammel kunnskap møter moderne teknikker.

La oss la naturen vi omgir oss med inspirere oss til å skape ting som vi kan bli glad i. Da trenger vi ikke stadig kjøpe nytt, og vi slipper å kaste noe som ikke var bra nok i utgangspunktet. Noen ganger kan det å se seg litt tilbake vise oss en sunnere og enklere vei fram.

IngerMarieGrini_Engesvik_Sogne_1347_web